Sinds begin 2018 kan u genieten van ons eerste bier, Kadans Blond.

Misschien kwam u hem al tegen in de verschillende Gentse en minder Gentse cafeetjes, misschien op een evenement of misschien wel bij één van uw bierliefhebbende vrienden.

Sinds kort is ook ons tweede bier te verkrijgen: Kadans Tripel.

Dit bier werd slechts in beperkte oplage geproduceerd. Spoed u naar een van de café's of bestel hem vlug in de webshop.

Geniet van een Kadans bij het aperitief, serveer hem bij je favoriete gerecht of degusteer een Kadans in je lievelingscafé.

Breng Kadans in je dag!

Kadans Blond

Fris - Blond - Fel

Kadans Blond is een blond bier gebrouwen met Willamette en Cascade hop. De groene, grassige smaken afkomstig van Willamette en de fruitige citrustoetsen van Cascade complementeren elkaar mooi. Om de smaken van deze hoppen elegant naar boven te laten komen hebben we gekozen voor een zachte moutbasis. Hiervoor werd pils mout gebruikt aangevuld met een kleine hoeveelheid tarwe. Tarwe zorgt in de eerste plaats voor een frisse toets en bevat bovendien ook eiwitten die een stabiele schuimkraag bevorderen.

Kadans Tripel

Intens - Tripel - Complex

Voor Kadans Tripel hebben we gekozen voor Magnum en Simcoe hop. Deze hoppen geven aan dit amberkleurig bier naast de karakteristieke bitterheid ook een heel kruidig aroma. Verder vindt u ook koriandertoetsen terug. Onze moutbasis bevat naast de pilsmouten en tarwe ook karamelmouten die een toets van noten vrijgeven.

De gebalanceerde smaak en het kruidige karakter maken van Kadans Tripel

een harmonieus geheel.
 

Jacobus Tripel

Ter ere van de Gentse feesten hebben wij voor vzw Jacobus een eigen Jacobus Tripel gebrouwen. Deze 

Jacobus Tripel

Deze zomer gingen wij een samenwerking aan met vzw Jacobus, een  vereniging die zich inzet om van de Sint-Jacobskerk een actieve ontmoetingsplaats te maken. Ter ere van de Gentse feesten brouwden wij een eigen Jacobus Tripel. 

Belgisch hoplabel

Voor het brouwen van onze bieren maken wij gebruik van hoppen; deze ingrediënten zorgen mede voor de bitterheid en beïnvloeden ook de smaak en het aroma van het bier. Omdat lokaal gebrouwen bieren vragen voor lokale grondstoffen, kozen wij voor echte Belgische kwaliteit. Onze bieren dragen daarom het Belgische hoplabel. Zo behoren wij met Brouwerij Maesschalck tot een beperkte selectie van Belgische brouwers die belang hechten aan lokale, ecologische en hoogwaardige productie.

Voor meer informatie kan u terecht op de site van v.z.w. H.O.P.

  • Black Facebook Icon

+32 478406552

Kunstenaarstraat 25

9040 Sint-Amandsberg (Gent)

©2017 by brouwerij Maesschalck. Proudly created with Wix.com